Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 12 augusti, 2013 - 15:06Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Fältare förvånad över Godbybråket<br>"trodde det lugnat ner sig"

Natten mot måndagen fick polisen flera samtal om att ett gäng ungdomar körde runt med mopeder i Godby och störde grannarna, framförallt i Knappelstan. Och det är inte första gången det är stökigt i Godby, berättar polisen. En äldre man ska till exempel vid flera tillfällen ha blivit trakasserad och bland annat fått ägg kastade på sin fasad och döda fiskar i sin brevlåda. Vid incidenterna i går kväll ryckte polisen ut, men när det har varit stökigt i Godby tidigare har även fältarbetarna åkt ut för att lugna ned situationen. Fältarbetaren Annika Humell är förvånad över gårdagskvällens händelser: -Vår uppfattning är att det har lugnat ned sig i Godby. I höstas var det väldigt stökigt med sådana här incidenter, men i våras lugnade det ner sig, säger Annika Humell. Polisen säger att det inte kommit in några anmälningar i samband med händelserna utan att det rör sig om boende som ringt och klagat på att de blivit störda eller trakasserade.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »