Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 25 september, 2013 - 07:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Fagerström om Visit Åland-bråket

-Vi fem som är kvar i styrelsen för Visit Åland vill vara kvar och fortsätta med marknadsföringen av Åland, men hur det blir avgörs av medlemmarna vid ett extra medlemsmöte den 16 oktober. Det säger Susanne Fagerström, som är styrelseordförande och tf vd för Visit Åland. Två ordinarie medlemmar och två ersättare har lämnat styrelsen i protest mot beslutet att anställa Andreas Näsman som ny vd för Visit Åland, eftersom den nuvarande styrelsen kan bli avsatt vid det extra medlemsmötet i mitten av oktober. Susanne Fagerström ser inga problem med det beslutet. -Det är bra att vi äntligen fått en vd till Visit Åland och det var ett demokratiskt beslut där fem var för och två var emot. Och om medlemmarna väljer att utse en ny styrelse under medlemsmötet, så är det också ett exempel på demokrati, säger Susanne Fagerström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »