Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 28 mars, 2012 - 16:04Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

De borgerliga vill hyfsa debatten

En politisk debatt på saklig grund efterlyses av företrädare för liberalerna, centern, moderaterna och Ålands framtid när det gäller aktuella ärenden i Mariehamn. Som ett svar på socialdemokratiska insändare om Kobba Klintar och ÅCA-huset vänder sig partierna mot ryktesspridning och personangrepp. "Som politiker i stadsstyrelsen bör man inte sprida rykten utan grund för att försöka kapa åt sig politiska poäng," skriver företrädarna för de borgerliga partierna. Bakgrunden är att socialdemokraten Karl-Johan Fogelström skrivit att ett rykte cirkulerar om att Kobba Klintar skulle säljas, och att Barbro Sundback kritiserat stadsdirektören när det gäller planerna på att sälja ÅCA-huset som Emmaus nu hyr.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »