Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 8 april, 2011 - 17:29Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

-Bygg nya turistsäsonger<br>föreslås i ny turismstrategi

Turistsäsongen på Åland är allt för kort, men det går inte att förlänga sommarturistsäsongen. I stället måste vi bygga nya säsonger, sammanlagt fyra stycken. Det sa konsult Johan Graffman på den kickoff som arrangeras i dag i Alandica med anledning av presentationen av den nya turismstrategin. Turismen på Åland måste få en mer marin profil. Man borde också fokusera mer på kultur, fiske, golf och jakt, ansåg Johan Graffman Det är turisternas egna intressen som i allt högre utsträckning avgör vilket turistmål man väljer. Allt färre turister vill gå runt på museer, i stället vill dagens turister ha interaktivitet, alltså delaktighet i en upplevelse. Mer om turismstrategin får ni höra i Ålands Radio på måndag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »