Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 14 oktober, 2013 - 12:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Bråkig helg i Mariehamn

Det har varit en bråkig helg. I Mariehamn kom det vid midnatt natten mellan lördag och söndag anmälningar om att ett stort gäng ungdomar kastade flaskor mot byggnader och uppträdde allmänt stökigt. Polisen grep in och ett antal personer är nu identifierade och misstänkta för skadegörelse. Vid samma tidpunkt fick polisen ingripa då en fest i en lägenhet i staden spårade ur och många oinbjudna gäster kom dit. Många av dem som var på festen var minderåriga och det dracks alkohol på festen. Polisen skrev ett antal barnskyddsanmälningar. Senare den natten kallades polisen till en restaurang i Mariehamn efter att en person krossat en ruta och sedan gjort motstånd mot en ordningsvakt. Polisen grep den bråkige mannen som nu är misstänkt för bland annat skadegörelse.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »