Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 17 december, 2013 - 06:05Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

"Bortkastat med ny hemsida nu"

Det blir inga större förändringar av landskapsregeringens hemsida i nuläget. Landskapsregeringen inväntar istället arbetet inom Ålands digitala agenda där hela det offentliga Åland ska samarbeta kring webb och e-tjänster. Landskapsregeringens hemsida har kritiserats för att vara omodern och inte uppfylla dagens krav, men Jörgen Grette, som är chef för den digitala agendan, säger att det vore bortkastade pengar att investera i en ny hemsida för enbart landskapsregeringen. Enligt Jörgen Grette kommer det snart att finnas ett avtal mellan landskapsregeringen och övriga offentliga myndigheter på Åland när det gäller den digitala agendan. - Jag tror att folk kommer att se förändringar på hemsidan under våren, säger Jörgen Grette.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »