Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 28 maj, 2012 - 07:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Bilsläpp illustrerade frontalkrock

Vid Österleden i Mariehamn höll i lördags Ålands Caravan Club sin första utställning av husbilar och husvagnar. I det vackra vädret var det många som kom för att titta på de 50 utställda ekipagen. Men en av huvudattraktionerna under dagen var ändå det så kallade bilsläppet. Det var Jomala Frivilliga brandkår som släppte ner en bil från hög höjd i backen. Tanken var att illustrera effekterna av en frontalkrock i 70 kilometer i timmen och hur räddningsmanskap går till väga när det gäller att hjälpa ut olycksoffer. För arrangören, Ålands Caravan Club var det här en viktig programpunkt. -Det är nyttigt med demonstrationer av det här slaget för oss som rör oss så mycket ute på vägarna, att påminnas om att allt inte bara är solsken och glamour, sa programchef Tore Mattsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »