Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 28 maj, 2012 - 14:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Arne Selander säger upp sig

Landskapets förvaltningschef Arne Selander säger upp sig och hans anställning upphör från och med den första augusti. Arbetet med att hitta en ny förvaltningschef inleds omedelbart. Landskapsregeringen har kommit överens med Selander om att han hjälper landskapsregeringen med rådgivning och olika konsultationer under en övergångsperiod. Dessutom introducerar han den nya förvaltningschefen i arbetet under någon arbetsdag på plats i Mariehamn. För utförandet av dessa uppgifter ersätter landskapsregeringen Selander med två månadslöner. Arne Selander ansökte om tjänstledighet för att han fått ett nytt jobb på kronofogdemyndigheten i Stockholm och på grund av familjeskäl. Landskapsregeringen beviljade honom inte tjänstledighet och därför säger nu Selander upp sig.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »