Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 27 februari, 2012 - 14:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Ändringar på Södra Linjen

Från och med i morgon tisdag till den 8 mars ska det göras stora underhållsarbeten på färjfästet i Sottunga. Det handlar om byte av av landklaffen och arbeten med färjfästets hydraulsystem och avfendring. Arbetet kommer att pågå dagtid inom hamnområdet och det kan störa trafiken. Tisdagen den 6 mars kommer färjfästet i Sottunga att vara avstängt för trafik hela dagen när den gamla landklaffen demonteras och den nya lyfts på plats. Arbetet beräknas vara klart under tisdag kväll. Trafiken till Sottunga är under tisdagen den 6 mars begränsad till persontrafik. Färjorna angör under tisdagen i stället Sottunga ångbåtsbrygga. På onsdagen den 7 mars beräknas Sottunga färjfäste kunna trafikeras normalt igen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »