Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 4 juni, 2010 - 07:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

"Alkohol inkörsport till narkotika"

- Det finns en mycket liberalare inställning till droger bland de åländska ungdomarna idag jämfört med bara några år tillbaka. Det hävdade fältaren Markus Svenson i samband med den informations- och diskussionskväll föreningen Fri från narkotika ordnade i går i lagtingets auditorium.- Det är väldigt få som aldrig druckit alkohol som håller på med droger. Jag tror att alkohol och tobak är en stor inkörsport till narkotika, sa Gunilla Grönlund från föreningen Fri från narkotika. Frågan är aktuell i och med det stora narkotikatillslaget härom veckan som resulterade i att 60 personer nu misstänks för narkotikabrott och diskussionskvällen ordnades för att dryfta narkotikaläget på Åland just nu och vad man kan göra åt det.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »