Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 18 juli, 2018 - 06:48
  • Polisen ryckte ut när en stugbygäst blev aggressiv. Arkivfoto: Ida Jansson.

Aggressiv person hotade stuggäster

En berusad person blev så aggressiv och hotfull i natt att de som delade boende med personen i en stugby på landsbygden flydde från stugan och ringde polisen.

Polisen skriver i ett pressmeddelande att det var en familj och ett flertal andra personer som var rädda och när polisen påträffade den hotfulle personen grep man denne för skydd mot brott och störande beteende.

Under natten anmäldes också att en person försökte ta sig in i en lägenhet, vilket innebar ett brott mot ett aktivt besöksförbud. När polisen kom till platsen hade personen försvunnit men en brottsanmälan upprättades.

Polisen berättar också att man gripit en redlöst berusad person under natten och att man hjälpt till med att leta rätt på en person som avvikit från ett institutionsboende. En frihetsberövad person orsakade skada i en cell i polishuset och flyttades därför till en övervakad cell, samtidigt upprättades en anmälan om skadegörelse.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »