Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 11 oktober, 2010 - 11:04Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Agenda 21 byter knuff mot kram

Det behövs ett närmare samarbete med kommunerna för att förbättra miljöarbetet. Det menar man på Agenda 21 och därför bjuder man nu in till konferensen "Knuff förvandlas till Kram" som riktar sig till kommunala politiker och tjänstemän. Sedan 3 år tillbaka samarbetar man redan med kommunerna i projektet Knuff; "kommunala nyckeltal och utbildning för framtiden", men nu hoppas man kunna nå ännu bättre resultat genom att introducera en miljöcoach.- Tidigare i vårt miljöarbete har det känts som om vi har knuffats, vi har gjort enstaka insatser som kanske inte varit så framgångsrika. Men nu vill vi kramas mer, det innebär att varje kommun ska kunna få hjälp av coach och individuellt stöd med enkla former av miljöledningssystem, säger Lotta Jakobsson på Agenda 21. Konferensen hålls den 27 oktober.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »