Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 5 juli, 2024 - 13:03Uppdaterad: fredag, 5 juli, 2024 - 14:28
  • Linus Aldeborg, Tom Axelsson och Daniel Lönnfors.

Pelago live satsar större – två dagar och ny lokal

Musikfestivalen Pelago Live satsar i år större med två dagar och artister som 1.Cuz och Naod.  Arrangörerna själva, Linus Aldeborg, Daniel Lönnfors och Tom Axelsson, startade festivalen då de såg en lucka på den åländska kulturscenen. 

– Det är en musikfestival eller ett evenemang som vi själva skulle vilja gå på med sådan musik som vi själva lyssnar på, säger Linus Aldeborg, en av arrangörerna. 

Pelago Live arrangeras för tredje gången och i år är också lokalen större, tidigare har de huserat i Pub bastun medan årets festival hålls i Badhuspaviljongen. 

– Folk var jättenöjda förra året och det är en av orsakerna till att vi ville göra det större. Bastun var fett i sig för att det är trångt men det är också synd för att det blev fullt direkt, säger Linus Aldeborg. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »