Publicerad: lördag, 29 augusti, 2020 - 21:38
  • IFK dam tog en poäng. Foto: Owe Sjöblom

IFK dam kryssade i sista hemma

IFK Mariehamns damer spelade oavgjort 1-1 mot RaiFu i division 3 på lördagskvällen på WHA.

Gästerna tog ledningen redan efter fyra minuter och sen inledde IFK en jakt på kvittering. Den kom knappa tio minuter in i den andra halvleken när den notoriska målskytten Alva Kahnberg hittade rätt. Efter det hade IFK en konstant tryck på gästernas planhalva, men hade svårt att skapa fler riktigt heta chanser.

Nu har IFK två bortamatcher kvar på säsongen och just nu leder dom serien på 13 poäng. Lieto har lika många poäng, men två matcher färre spelade.