Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 5 oktober, 2010 - 06:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Partierna oense<br>om köpt tv-tid på Åland 24

Inget av de politiska partierna på Åland har ännu definitivt tagit ställning till om de vill medverka i den lokala tv-kanalen Åland 24:s eventuella valsatsning. Ålands radios rundringning till partiledarna visar dock att man har olika inställning till att partierna själva ska vara med och finansiera debattprogrammen. Allra mest positiva är partiledarna för Ålands framtid och Obunden samling. - Det är ju ett mervärde för partierna att få ut sitt politiska budskap, säger obunden samlings Gun-Mari Lindholm.Regeringspartierna centern och liberalerna är dock mer tveksamma till upplägget.- Jag tycker det är viktigt att journalistiken står fri från all partipolitisk inblandning, säger liberalernas Viveka Eriksson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »