Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 9 augusti, 2012 - 12:17Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

”Fel om färjanlöp till Kyrkogårdsö”

Boende på Kyrkogårdsö reagerar mot uppgiften att det händer att färjan bokas och viker in till ön utan att det stiger någon ombord. Uppgiften finns i ett mess i Nya Åland i måndags vilket Ålands radio återger i dag.- Messet är felaktigt, i fredags steg tre personer ombord på Kyrkogårdsö och färjan avgick tre minuter före tidtabell från Kyrkogårdsö, säger en boende på ön.Den boende tycker det är dålig journalistik av Ålands radio att ta upp saken på grund av ett mess, och menar att de få gånger det kan ha hänt att färja vikt in i onödan också kan ha berott på fel gjorda i bokningssystemet. Det förekommer också att det bara levereras varor vilket kan få passagerare att tro att invikningen varit i onödan.- Det har också hänt att färjan kört förbi trots att den har bokats och folk väntat på att få åka med, säger den boende på Kyrkogårdsö till Ålands radio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »