Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 17 augusti, 2012 - 16:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Tommy Wirtanen återvänder till IFK

Fotboll: Tommy Wirtanen återvänder till IFK Mariehamn och har skrivit på ett kontrakt med klubben som sträcker sig över 2,5 år. Det skriver klubbdirektören Peter Mattsson i ett pressmeddelande. -Det är nog egentligen lite tudelat. Det ska bli kul att komma hem, men jag kommer att sakna alla mina vänner och lagkamrater i Örebro, säger Tommy Wirtanen som nu är på väg till Åland. Han kommer närmast från allsvenska Örebro SK där han spelat sedan han lämnade IFK Mariehamn 2009. Övergångssumman är ännu inte offentliggjord. I IFK ska Tommy Wirtanen främst spela på mittfältet och som ytterback, och han väntas vara spelklar redan i ligamatchen mot MyPa på måndag, en match som direktsänds här i Ålands Radio. I Sporten på måndag morgon berättar Tommy Wirtanen om hur det känns att komma tillbaka till IFK Mariehamn.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »