Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 18 augusti, 2012 - 18:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

"Jag har inte hunnit smälta allt"

Fotboll: – Det är väldigt många glada känslor i kroppen just nu. Det säger Tommy Wirtanen om att komma tillbaka till IFK Mariehamn och Åland för spel i Tipsligan. I fredags blev det klart att 29-åringen återvänder till IFK Mariehamn efter tre års spel i allsvenska Örebro SK. Och han ser fram emot att få visa vad han kan i moderklubben. – Det är ett fantastiskt läge att komma in i. Jag kommer in i ett lag med ett gott självförtroende, spelarna njuter förmodlingen av situationen de är i och det ska bli jäkligt skoj, säger Tommy Wirtanen. Han har haft kontinuerlig kontakt med IFK och klubbdirektören Peter Mattson under hela sin tid i Örebro SK. Men beskedet om en övergång kom ändå plötsligt. – Jag blev väl lite tagen på sängen kan man säga. Jag fick ett samtal efter träningen i torsdags om att klubbarna hade börjat diskutera saken och vad jag tyckte om det hela. Så det gick väldigt snabbt. Det känns som att man inte hunnit smälta allt, säger Tommy Wirtanen. Mer om detta i Åland idag i eftermiddag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »