Publicerad: lördag, 23 februari, 2019 - 13:07Uppdaterad: lördag, 23 februari, 2019 - 18:53
  • Joel Mattsson lämade IFK Mariehamn för HIFK inför den här säsongen. Arkivfoto.

Joel Mattsson gav HIFK ledningen

Fotboll: Joel Mattsson gav HIFK ledningen efter bara fem minuters spel i matchen hemma mot FC Inter i den finska cupen. HIFK föll dock med 1-3.

Mattssson stod rätt inne i straffområdet när det Intermålvakten Henrik Mosiander lämnade retur på en HIFK-nick och kunde relativt enkelt bredsida in den studsande bollen. Innan den första halvleken var över hade dock Inter gjort två mål och övertagit ledningen. I den 90:e minuten avgjorde Inter matchen definitivt med ett tredje mål.