Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 17 juni, 2013 - 15:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Robert Liewendahl chockad<br>över Skunks kritik

-Jag är chockad över hur Rebecca Mattsson upplevt resan till Bornholm. Det säger kulturdelegationens ordförande Robert Liewendahl om den skrivelse som Rebecca Mattsson från Skärgårdsungdomarnas intresseorganisation Skunk skickat till kulturminister Johan Ehn, där hon beskriver en resa med kulturdelegationen som en ren suparresa. Robert Liewendahl erkänner att det förekommit alkohol på resan, men efter att de officiella uppdragen varit klara för dagen. Kulturdelegationen ska ha ett möte under den här veckan för att diskutera situationen och därefter avge en rapport till kulturminister Johan Ehn. -Jag inväntar svaret från kulturdelegationen och efter det får vi se om det blir någon form av åtgärder, säger Johan Ehn, som ännu inte är beredd att sammankoppla dessa händelser med Liewendahls rattfylleridom tidigare i våras.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »