Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 18 juni, 2013 - 11:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Jan Karlsgårdens värdshus öppnade

-Det är viktigt att det finns ett café på Jan Karlsgården. Det säger Robert Lahti som nu öppnat Jan Karlsgårdens värdshus i Kastelhom och kommer att driva det till den 18 augusti. Landskapet, som äger värdshuset, vill egentligen hitta någon som är beredd att binda upp sig och arrendera stället i 30 år. Men nu har man i första hand sökt en entreprenör som är beredd att driva det över sommaren. För Robert Lahti och hans fru Nui blev det ett snabbt beslut och öppning i går. - Vi kommer att ha lite thaimat, men det blir mer som ett café med ålandspannkaka och lite enkla smårätter, säger Robert Lahti. Han ser verksamheten som mer som ett komplement än en konkurrent till Micke Björklunds smakby i närheten av Jan Karlsgårdens värdshus.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »