Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 juli, 2013 - 17:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

"Satsa på Möckelö camping"

- Möckelö camping och den intilliggande stranden har en stor kommersiell potential och det är skamligt att Mariehamns stad låter området förfalla. Det säger entreprenören Dennis Jansson. Han har tidigare haft planer på ett hotell på området, men det är inte längre aktuellt. - Jag tycker att Mariehamns stad ska sälja området till en privat näringsidkare som kan bygga ett hotell eller göra någon annan turistisk satsning, säger Dennis Jansson.Stadsstyrelsens ordförande Petri Carlsson säger i en kommentar att Möckelö Camping finns med på listan över de områden som staden kan tänka sig att sälja, men att det ännu inte finns något beslut i den frågan. - Det senaste som diskuterades var ett förslag till ett bostadsområde, ett så kallat gated community, men det förslaget avslogs, säger Petri Carlsson.För närvarande arrenderas Möckelö Camping av Ålands caravan club.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »