Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 21 augusti, 2013 - 16:05Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Bra sälja hotellbokning på nätet

Allt fler hotell- och stugägare på Åland väljer att själva annonsera på olika webbsidor för att få gäster men rederiernas bokningsansvariga är inte oroliga för att deras tjänster ska bli överflödiga. Tony Asumaa driver gästhemmet Amalia i Lemland och har haft stor nytta av sajten booking.com -Vi har haft full beläggning varje dag i princip och fått otroligt bra utfall, säger Tony Asumaa. Enligt honom har de fått internationella kunder från hela världen tack vare webbsidan som dessutom är aningen billigare att ansluta sig till än till ett färjerederi. Maria Hellman Aarnio, försäljningschef på Eckerölinjen, säger att de vet om att många använder sig av sajter för att hyra ut sina anläggningar men är inte orolig för framtiden. - Vissa finns både på sidan och hos oss, men vi har inte märkt av att det minskat vår försäljning, säger Maria Hellman Aarnio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »