Publicerad: lördag, 6 oktober, 2018 - 12:39Uppdaterad: lördag, 6 oktober, 2018 - 13:56
  • Gustav Mörn gjorde två mål i segermatchen. Arkivfoto

IF Fram vann en och förlorade en

Det blev en förlust och en vinst när IF Fram premiärspelade i innebandyns division 4.

I den första matchen mot FBC Turku 3 blev det förlust med 6-9 och sen gick det bättre i den andra matchen mot Pyövelit, vinst med 5-4.

I vinstmatchen avgjorde Julius Jakobsson med knappa tre minuter kvar av matchen. Före det var det Pyövelit som tog ledningen tidigt i matchen. Gustav Mörn kvitterade i början av andra perioden och Simon Holmberg gav IFF ledningen kort därefter. Pyöveli kvitterade innan Holmberg gjorde sitt andra mål i matchen, men det blev kvitterat ytterligare en gång innan perioden var över. I den tredje gjorde Mörn sitt andra mål och IFF var i ledningen igen, men även den här gången kom Pyövelit ikapp. Men det var alltså Jakobsson som fick sista ordet och säsongens första seger var i hamn.

I den första matchen hamnade IFF tidigt i underläge och FBC Turku 3 gick upp i en 4-0-ledning innan första Fram-målet kom. Som närmast var IFF två mål bakom FBC Turku 3 och målen gjordes av Alexander Hermans 2, Julius Jakobsson 2, Mathias Boijer 1, Marcus Karlsson 1, Adam Jansson 1 och Simon Holmberg 1.

Sista helgen i oktober är det dags för hemmapremiär för IF Fram.