Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 26 september, 2013 - 15:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Beslutet om höjd vd-lön<br>glömdes bort i protokollet

"På Visit Ålands styrelsemöte den 28 januari beslöt styrelsen att bevilja tf. vd full vd-lön fram till dess att en ny vd utsetts. Protokollet från januarimötet justerades på följande möte som hölls den 10 april. Tyvärr fanns inte beslutet angående vd-ersättningen med i det justerade protokollet." Det skriver idag i ett öppet brev dåvarande vice ordförande för Visit Åland Ulrica Danielsson och de två styrelsemedlemmarna Inger Holmström och Dennis Jansson. Den avhoppade styrelsemedlemmen Maria Häggblom var med på styrelsemötet den 28 januari, men hon har en helt annan version av vad som hände: -I samband med ett annat ärende sa Ulrica Danielsson att om styrelseordföranden Susanne Fagerström skulle få ökad arbetstid borde hon få höjd lön. Men något beslut om det togs absolut inte, säger Maria Häggblom som berättar att Jim Häggblom och Kjell Ekström som också var med på styrelsemötet har samma åsikt som hon i denna fråga.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »