Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 27 september, 2013 - 14:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Bronsjakten fortsätter för IFK

Fotboll: IFK Mariehamn fortsätter bronsjakten i herrarnas fotbollsliga på söndag när laget tar emot serietvåan FC Honka. Med fyra omgångar kvar av herrarnas fotbollsliga ser det allt mer ut som om HJK är på väg mot klubbens femte raka mästartecken. HJK har ett försprång på åtta poäng ned till Honka, som i sin tur har nio poäng ned till trean VPS. Det innebär att Honka kommer till Mariehamn med små förhoppningar om att kunna nå en guldmedalj och med ytterst liten risk att tappa sin placering till bakomvarande lag. IFK har däremot allt att spela för eftersom en seger krymper avståndet upp till VPS på tredjeplats - ett avstånd som just nu är fyra poäng. IFK har dock förlorat årets två tidigare möten mot Honka. Matchen spelas på WHA med start 18.30 på söndag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »