Publicerad: lördag, 5 oktober, 2013 - 18:16Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Storförlust för IFK i Lahtis

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade med hela 1-5 borta mot FC Lahti. Redan efter tre minuter kom det första målet när Ariel Nguekam rann igenom och kunde rulla bollen förbi Otso Virtanen. Efter en halv timme drog Darren Purse ner Rafael i straffområdet. Purse blev utvisad och Rafael förvaltade straffen på bästa sätt. Innan den första hlavlekn var slut gjorde Rafael 3-0. I den andra halvleken satte Rafael och Nguekam ett varistt mål till innan Bernardo Ribeiro reducerade med tre minuter kvar.Lahti passerade IFK i tabellen och går upp på fjärde plats på samma poäng men med bättre målskillnad.