Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 15 november, 2013 - 06:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Vattendagar om miljö och fisk

I går inleddes vattendagarna i Självstyrelsegården i Mariehamn där fiskeribyrån och miljöbyrån informerar om bland annat fiskbestånden och vattenkvalitet i hav och sjöar. Syftet är att låta såväl allmänheten som de som arbetar med dessa frågor att få en djupare förståelse för vad de olika byråerna arbetar med och att bjuda in till samtal om hur man kan arbeta med frågorna i framtiden. Bland annat hoppas miljöbyrån att få hjälp från allmänheten med sitt vattenåtgärdsprogram. -Alla får gärna höra av sig med förslag och synpunkter, säger Susanne Vävare på miljöbyrån. I går diskuterades bland annat klimatförändringarnas påverkan på Östersjön och det minskade gösbeståndet. Föredragen fortsätter i dag och utställningen kommer att vara öppen även under nästa vecka.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »