Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 21 juni, 2014 - 19:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:01

21 ingripanden för polisen under midsommar

Polisen hade mycket att göra under midsommarnatten, den 20 juni. Totalt fick de göra 21 ingripanden av olika slag. Bland annat fick de rycka in på en fest i södra Jomala där flera personer uppges ha blivit misshandlade. Ambulans kom till platsen efter att en kvinna sagts blivit sparkad i huvudet. Ärendet utreds. 

Polisen fanns också på plats vid Kärringsund i Eckerö, där många ungdomar firade. De minderåriga som hade med sig alkohol fick böter och drycken förstördes. 
   I Mariehamn greps en berusad kvinna som slängt vedklabbar på en bil i närheten av S:t Görans kyrka. En man som inte kunde betala sin nota på en krog i Mariehamn greps av polisen eftersom han var aggresiv och en anmälan om lindrigt bedrägeri skevs.
Kring krogarna i Mariehamn blev det vissa despyter mellan kroggäster och vakter. En person greps för narkotikabrott och fick böter. 
   I Sund anmäldes en sexåring försvunnen och polisen kallade in hund, men innan de var på plats var barnet lyckligtvis återfunnet. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »