Publicerad: söndag, 5 juni, 2016 - 21:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:17

Stor besvikelse när FC Åland kryssade

Fotboll. Besvikelsen var stor hos FC Ålands spelare och ledare efter kvällens match mot FC Kontu. Matchen slutade 2-2 - trots att FC Åland hade mängder av chanser att göra fler mål, bland annat slog Johannes Nordström en straff i den 89:e minuten som gästernas målvakt räddade.
   Redan i matchinledningen radade hemmalaget upp chanserna, men när man saknade skärpan i avsluten var det istället gästerna som gjorde första målet genom David Uhmo i den tolfte minuten. Johannes Nordström hade en boll i nätmaskorna i den 27:e minuten men det målet dömdes bort för offside, och det dröjde till den 57:e minuten innan Jimmy Sundman slog in 1-1 efter ett inlägg från inlånade IFK:aren Tommy Wirtanen som tagit sig fram på högerkanten.
I den 66:e minuten lyfte Johannes Nordström en långboll som Rezgar Amani gjorde 2-1 på, men i den 79:e kvitterade FC Kontus Joni Palomäki i efterspelet av en frispark.
   - Den här matchen skulle vi ha vunnit. Jag tror motståndarna är nöjda med en poäng men det är inte vi, vi borde ha tagit tre, sade Rezgar Amani efter matchen.

Reporter: Malin Lundberg