Publicerad: lördag, 19 mars, 2016 - 16:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:24

Örebro - IFK Mariehamn 3-2

Fotboll: En svag inledning från IFK Mariehamn gjorde att Örebro till slut stod som vinnare med 3-2 i lördagens träningsmatch på Behrn Arena. Örebro rivstartade matchen och satte 1-0 redan efter två minuter genom Kalle Holmberg som rann igenom centralt. ÖSK öste på med chanser och i den 20:e minuten kunde Alhassan Kamara öka på till 2-0 sedan det att IFK-målvakten Walter Viitala först hade gjort en bra räddning på Robert Åhman-Perssons skott. Sedan tog IFK över allt mer av spelet i den första halvleken och i den 29:e minuten kom reduceringen på nick genom Brian Span som styrde in Gabriel Petrovics inlägg från vänsterkanten. Petrovic hade själv ett bra läge med ett skott utanför straffområdet som dock Örebro-målvakten fick grepp om.
     TIll den andra halvleken bytte IFK in Dever Orgil som därmed gjorde sina första minuter sedan skadan mot Gefle i januari. Han behövde bara knappa sju minuter på planen innan han kunde sätta kvitteringen fram till 2-2 efter ett inägg från Philip Mantilla på högerkanten. Men Örebro kunde återta ledningen genom Erik Moberg som kom rätt på en hörna i den 71:a minuten och nickade in 3-2 bakom Viitala. IFK lyckades inte skapa någon riktigt vass kvitteringschans utan stod som förlorare efter slutsignalen.