Publicerad: söndag, 25 oktober, 2015 - 17:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:25

IFK:s hockeyherrar föll mot Österåker

Ishockey: IFK Mariehamns ishockeyherrar förlorade söndagens bortamatch mot IFK Österåker Vikings i division 3. Österåker vann med 7-4 i en match där IFK Mariehamn tog ledningen i den första perioden genom Andreas Karlsson. Kvitteringen kom i slutet av den första perioden när IFK spelade boxplay. Tidigt i den andra perioden gick Österåker upp i ledning efter att ha gjort ett boxplaymål innan IFK kunde kvittera genom Alexander Grundström. Österåker återtog sedan ledningen i slutet av den andra perioden. IFK fick en drömstart på den tredje perioden när Otto Silfver satte kvitteringen fram till 3-3 efter mindre än en minut. Men två snabba mål från Österåker gjorde att hemmalaget gled ifrån på nytt. När Jake Smith reducerade fram till 5-4 med tre minuter kvar satsade IFK allt framåt. Men Österåker kunde istället avgöra matchen med två mål i öppen kasse. IFK Mariehamn ligger fortsatt sexa i division 3 Östra A.