Publicerad: söndag, 19 juni, 2016 - 20:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:16

IFK vann över Kemi

Fotboll: IFK Mariehamn vann över PS Kemi med 2-0 på hemmaplan på söndagskvällen. Det första målet gjordes av Dever Orgill som slog in bollen i öppet mål efter en frispark som nyss inbytte Aleksei Kangaskolkka hade skjutit i ribban i den första halvlekens sista minut. I den andra halvleken var det gästerna som styrde och ställde och IFK fick i första hand slå ifrån sig. Det gjorde dom bra och i den 89:e minuten kom Kangaskolkka fri med Kemi-målvakten och rullade säkert in 2-0.

- Det har dröjt lite, men nu kom målet, sade Kangaskolkka efteråt.
IFK är kvar på andra plats i tabellen nu med 31 poäng, samma som HJK. Trean KuPS är hela tio poäng efter, men dom har en match mindre spelad än toppduon.

Reporter: Owe Sjöblom