Publicerad: söndag, 6 juli, 2014 - 21:05Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:00

IFK vann över Inter

Fotboll: IFK Mariehamn vann under söndagen mot FC Inter med 3-1. Matchen öppnade ganska jämt, dock hade hemmalaget svårt att komma till avslut. IFK började skapa mera och mera chanser i mitten av halvleken och sedan kom fem starka minuter när IFK gör sina tre mål. Luis Solignac gör det första målet i minut 32, Diego Assis nickar in 2-0 i 35e matchminuten och snabbt därpå gör Solignac sitt andra mål för dagen i 37e minuten. Andra halvlek var jämn med lägen åt båda håll och Inter lyckades trycka dit en reducering genom Francis Suarez.