Publicerad: tisdag, 27 juli, 2010 - 07:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

IFK vann igen

Fotboll, tipsligan: IFK Mariehamn vann igen, den här gången borta mot VPS i Vasa. Matchen slutade 4-1 till IFK efter ett ledningsmål efter bara 11 minuter genom ett volleyskott av Támas Gruborovics. Bara två minuter senare var det dags igen då Gruborovics nickade in två noll efter en hörna från Sebastian Strandvall. Tre noll gjordes strax före paus av Sasha Anttilainen. I andra halvlek slog IFK av på tempot något men lyckades ändå trycka in fyran i 72:a minuten genom en nick av Mikko Paatelainen. Tio minuter före slutsignalen reducerade VPS genom Arttu Seppälä men IFK:s seger var aldrig i fara. IFK ligger nu elva i tabellen.