Publicerad: söndag, 3 maj, 2015 - 17:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:51

IFK kryssade mot KuPS

Fotboll: IFK Mariehamn kryssade 1-1 i söndagens hemmamatch mot KuPS. IFK tog ledningen i 44e minuten när Jani Lyyski gjorde mål, i den 88e minuten kvitterade KuPS genom Joel Vartiainen. IFK var det starkaste laget i första halvlek och hade flera målchanser, i andra halvlek jobbade KuPS in sig i matchen.

Bobbie Friberg da Cruz byttes ut i 61a minuten på grund av en lätt bristning baksida lår. Dever Orgill fick tidigt i matchen en smäll mot låret men spelade vidare tills den 69e minuten då han blev utbytt. Tommy Wirtanen ersatte Friberg da Cruz och Robin Sid ersatte Orgill.

IFK har nio poäng och ligger på tredje plats efter fem spelade matcher.