Publicerad: lördag, 12 december, 2015 - 17:52Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:17

IFK hockey vann över serieledarna

Ishockey: IFK Mariehamn vann över serieledarna Stortorparna med 4-3 i fortsättningstrean på hemmais. Men det var gästerna som tog ledningen i slutet av den första perioden. I den andra kvitterade IFK genom Alexander Grundström och Andreas Stenberg gav IFK ledningen. I början av den tredje perioden utökade IFK ledningen med två mål när combackande Jim Manselin och Braden Smith gjorde varsitt mål. Efter det slog IFK av på takten och Stortorparna reducerade två gånger, men kom aldrig ikapp.
Stortorparna leder fortsättningsvis med 9 poäng efter fem matcher. IFK ligger fyra med 7 poäng, men har bara spelat tre matcher. Imorgon väntar nästa match och då står IFK Österåker för motståndet på bortaplan.

Reporter: Owe Sjöblom