Publicerad: lördag, 14 november, 2015 - 21:15Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:21

IFK hockey tappade viktiga poäng

Ishockey: IFK Mariehamn förlorade mot överlägsna serieledarna SK Iron med 2-5 på bortaplan på lördagskvällen. Efter den första perioden var ställningen 1-1 efter att Andreas Karlsson kvitterade Irons ledning. I den andra perioden gjorde hemmalaget två mål och sen reducerade IFK i mitten av den tredje perioden. Men på slutet gjorde Iron ytterligare två mål och fastställde slutresultatet. IFK tappade nu viktiga poäng i kampen om en plats till Alltrean efter nyår, IFK ligger kvar på femte plats med 16 poäng, tre poäng bakom Gimo som även har en match mindre spelad. Imorgon väntar en ny match på bortaplan och då står nästjumbon SKÅ IK för motståndet.

Reporter: Owe Sjöblom