Publicerad: söndag, 13 december, 2015 - 16:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:17

IFK hockey förlorade mot jumbon

Ishockey: IFK Mariehamn förlorade söndagens bortamatch mot seriejumbon IFK Österåker med 4-6 i fortsättningstrean. Men det var IFK som började bäst och tog ledningen efter drygt fyra minuter genom Alexander Grundström. Sen kom hemmalaget tillbaka och gjorde snabbt två mål i mitten av perioden. IFK kunde sen kvittera genom Mathias Kerwien innan paus. I den andra perioden tog Österåker ledningen igen innan Carl-Erik Nyqvist kvitterade. IFK tog på nytt ledningen i början av tredje perioden när Jake Smith nätade, men med mindre än sju minuter kvar kom kvitteringen och sen gjorde Österåker ytterligare två mål i slutminuterna av matchen. IFK ligger nu fyra i tabellen med sju poäng efter fyra matcher. Segeltorp är ny serieledare med tolv poäng på sex matcher.