Publicerad: söndag, 11 oktober, 2015 - 14:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:27

IFK hockey föll stort mot Gimo

Ishockey: IFK Mariehamn förlorade helgens andra bortamatch när Gimo vann med 9-4. Men det började bra för IFK som hade ledningen med 2-1 efter den första perioden efter att Jake Smith och Robin Englund gjort varsitt mål. I den andra perioden gjorde Gimo ett ryck och när den var slut ledde hemmalaget med 5-3, Andreas Karlsson nätade för IFK. Den tredje perioden gick i samma tonart och Gimo gick upp i en 9-3-ledning innan Alexander Grundström reducerade till 9-4.
IFK har spelat fyra matcher och ligger på fjärde plats med fem poäng i en haltande tabell. Inkommande helg väntar två hemmamatcher när Iron och Skå IK kommer på besök till Islandia.