Publicerad: torsdag, 11 augusti, 2016 - 05:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:12

IFK förlorade mot KuPS

Fotboll: Det blev ytterligare en förlust för IFK Mariehamn som i går mötte KuPS i Kuopio. Matchen slutade 1-0 och målet kom efter en straff som, enligt IFK, inte var rätt dömd.

Enligt matchreferatet på Veikkausliigas hemsida medger IFK-tränaren Peter Lundberg ändå att KuPS var bättre i första halvlek.

-I andra halvlek var vi bättre. KuPS försvarade bra. Måltillfället var inte till hundra procent ett straff, det var ett stort beslut för den här matchen, säger Lundberg.

IFK Mariehamn ligger nu tvåa i serietabellen med lika många poäng som ettan HJK, KuPS ligger sjua. Nästa match för IFK är på söndag mot VPS i Vasa.

Reporter: Bengt Hannus