Publicerad: lördag, 18 juni, 2016 - 15:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:16

FC Åland utklassade Klubi-04

Fotboll: Äntligen lossnade det för FC Åland när dom besegrade Klubi-04 med 4-1 i ett regnigt Markusböle på ett övertygande sätt. Den första halvleken slutade mållös och då hade gästerna bollen mest utan att skapa något. Redan efter tre minuter i den andra halvleken kom Rezgar Amani igenom och slog in 1-0 mellan benen på målvakten. Några minuter senare satte Amani en straff efter att Josef Ibrahim blivit nerdragen, i den 69:e minuten spelade Amani fram Joel Mattsson som satte trean och med åtta minuter kvar av ordinarie tid slog Amani en boll på djupet åt Ibrahim som lyfte in fjärde målet över målvakten. På stopptid kom sedan reduceringen genom ett självmål.
Det här var FC Ålands andra seger för säsongen och laget har nu tio poäng efter nio matcher och klättrade till sjätte plats i tabellen, men då har de flesta övriga lag bara spelat sju matcher ännu.

Reporter: Owe Sjöblom