Publicerad: onsdag, 23 augusti, 2017 - 20:39

Dåligt nystart för ÅU

Fotboll: Åland United fick en dålig start på den nedre slutspelsserien i damernas liga. ÅU föll hemma mot JyPK och nyförvärvet Lisa Swanson visades ut.

Återigen var det Åland United hade ledningen efter den första halvleken, men som tappade initiativet och stod som förlorare efter 90 minuter. Bri Campos som gav hemmalaget ledningen i den 19 minuter. Linda Norrena kvitterade i den 59:e minuten och Gentjana Rochi satte 2-1 bara fyra minuter senare. Nyförvärvet Lisa Swanson tog plats i anfallet för Åland United men tvingades lämna planen efter två gula kort i slutet av matchen.

ÅU har nu åtta poäng upp till JyPK på sjunde plats och bara sex poängs försprång ned till ONS på kvalplats som dessutom har en match mindre spelad.