Publicerad: lördag, 11 juli, 2015 - 19:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:40

ÅU vann mot Honka

Fotboll: Åland United vann hemmamatchen mot FC Honka med 2-1. ÅU började bra och hade efter fyra minuter fått fem hörnor. I femte minuten gjorde Cynthia Uwak matchens första mål, nio minuter senare kvitterade Honka. Jessi Hietanen gjorde 2-1 i 28e minuten när hon la ett skott från drygt 30 meter över Honkamålvakten Vera Varis.

Julia Tunturi spelade andra halvlek med lindad arm och Holly Hein blev utbytt i mitten av andra halvlek på grund av smärtor i ena höftet.

Åland United ligger på tredje plats i tabellen med 23 poäng, upp till Pallokissat på andra plats är det två poäng. Nästa match är 18 juli, då Åland United tar emot Nice Futis på WHA kl.17.00.