Publicerad: fredag, 20 maj, 2016 - 20:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:18

Assis bakom ny IFK-seger

Fotboll: IFK Mariehamn vann fredagens ligamatch borta mot Helsingfors IFK med 1-0. Efter en mållös första halvlek fick IFK Mariehamn ett omställningsläge i matchens 57:e minut. Diego Assis fick bollen på offensiv planhalva och med fart utmanade han HIFK-försvaret. Han vände, vred och snurrade bort sin bevakning och kunde sedan behärskat lyfta upp bollen i nättaket med vänsterfoten från ganska nära håll. Ett vackert mål efter en individuell prestation och Assis andra ligamål för säsongen. IFK Mariehamn såg till att hålla undan och bärga tre nya poäng. För sjätte matchen i rad höll IFK nollan och laget håller fortsatt jämna steg med HJK som toppar ligan i kraft av bättre målskillnad.