Publicerad: lördag, 19 juli, 2014 - 19:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

Åland United vann med 7-2

Fotboll: Åland United vann lördagens hemmamatch mot Kokkola F10 med 7-2. Adelina Engmans fyra mål bäddade för segern och förde henne upp i skytteligaledning på 15 gjorda mål. Gästernas Megan Lindsey gjorde båda målen för Kokkola F10 – ett styrkebesked som Uniteds tränare Gary Williams välkomnade eftersom Lindsey snart kommer att lånas ut till Åland United under Champions league-spelet. Däremot var han inte lika nöjd med hur Åland United försvarade sig under den första halvleken. Ett byte i paus och taktiska förändringar gjorde att Åland United till slut stod som klara segrare. Förutom Adelina Engmans målfyrverkeri bidrog även Juliette Kemppi, Sarah Robbins och Ella Vanhanen med var sitt mål. United är fortsatta serieledare två poäng före PK-35.