Publicerad: fredag, 2 maj, 2014 - 22:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

Åland United kryssade mot Merliappi

Fotboll: Åland United spelade på fredagen 1-1 hemma mot serieledarna Merilappi United. Cynthia Uwak gav hemmalaget ledningen i den 56:e minuten. Gästerna från Kemi låg på för en kvittering i slutet och i matchens 88:e minut hittade Giuleana Lopez rätt när hon tryckte in bollen efter en tilltrasslad hörna. Båda lagen hade sedan var sin gyllene chans att avgöra matchen på stopptid, men Adelina Engmans vassa avslut med pannan räddades av målvakten till en resultatlös hörna. ÅU:s målvakt Ellen Ahlström tippade skytteligaledaren Natalia Kuikkas frispark från den egna planhalvan i ribban.