Publicerad: lördag, 30 april, 2016 - 18:23Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:21

Åland United föll mot Ilves

Fotboll: Åland United segersvit tog slut när laget förlorade lördagens ligamatch mot Ilves med 2-3 hemma i Mariehamn inför 306 åskådare. Ilves tog ledningen genom Eini Viesaniemi i matchens 12:e minut och ökade på genom måltjuven Heidi Kollanen i den 28:e matchminuten. Hoppet tändes med dryga halvtimmen kvar när Cynthia Uwak reducerade till 1-2, men bara för att släckas i den 69:e minuten när Kaisa Björn nickade in 1-3. Pille Raadiks reducering på stopptid betydde 2-3 men då återstod bara sekunder av matchen.