Publicerad: lördag, 8 augusti, 2015 - 19:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:36

Åland United föll mot HJK

Fotboll: Åland United föll mot HJK på hemmaplan under lördagen. 227 personer fick se ÅU förlora med 1-0 efter ett snöpligt mål i den 39'e minuten där Sanna Mäki var sist på bollen. I andra halvlek satte ÅU mer press på HJK men klarade trots flera chanser inte av att få in bollen. Bästa chansen var Meagan Kellys träff i insida ribba som domaren valde att döma bort. Nu återstår tre omgångar och PK 35 drar ifrån i toppen med sina 42 poäng. ÅU ligger kvar på andra plats med sina 30 poäng efter att både Pallokissat och Honka också förlorat sina matcher.