Publicerad: lördag, 15 oktober, 2022 - 16:55Uppdaterad: lördag, 15 oktober, 2022 - 20:17
  • Oskar Wiklöf har nu gjort två mål för Freiburg II. Foto: SC Freiburg

Wiklöf spelade från start och gjorde mål

Oscar Wiklöf fick spela från start för första gången i Freiburg II och tackade för förtroende genom att göra lagets första mål i segermatchen över Mannheim.

Och inte nog med att han gjorde mål, han passade även till det avgörande 3-2-målet. Men det var gästerna Mannheim som tog ledningen i den första halvleken. Oscar Wiklöf kvitterade direkt i början av den andra halvleken. Några minuter senare tog Freiburg II ledningen, men Mannheim kvitterade efter en timmes spel. Men direkt efter avspark vid ställningen 2-2 gick Freiburg II till anfall och Oscar Wiklöf assisterade till segermålet.

I och med segern avancerade Freiburg II till femte plats i tabellen med 21 poäng efter tolv spelade matcher i 3.Liga i Tyskland.